FERRO I SANG
Precio rebajado

FERRO I SANG

 FERRO I SANG

22,71 € 23,90 € -5%
Impuestos incluidos

NECESITAS AYUDA?

 

Política de seguridad

 

Politica de Entregas

 

Politica de Devoluciones

Descripción

na novel·la ambientada a la Itàlia medieval protagonitzada per una dona que farà l'impossible per salvar a qui mes estima.

El segle X arriba a la seva fi, i mentre el tron papal es ocupat per un adolescent capritxós i llibertí, la resta d'Itàlia es desfà en lluites internes i el camp es una terra de ningú on s'imposa la llei del mes fort.

Quan la fama de l'extraordinària bellesa de l'Anna, la filla de quinze anys d'una família de pagesos pobres, arriba a les orelles del jove papa Joan, sobre la llar de la noia plana l'amenaça d'un senyor cruel que preten vendre-la com a esclava per a la depravada cort romana.

L'Anna, encara que aconsegueix escapar del seu destí, presencia com la seva família es massacrada i el seu germà Martello es capturat. Aleshores decideix que farà el que calgui per rescatar-lo i, amb una determinació indomita, marxa a buscar-lo i s'endinsa en un món hostil i brutal.

Durant el periple trobarà un cavaller amb un passat obscur i un present encara mes misteriós, un savi erudit que te a l'abast recursos insospitats i un jove alegre i audaç. Una estranya companyia amb la qual l'Anna intentarà endinsar-se en els palaus mes secrets de Roma per trobar el seu germà i dur a terme la seva venjança.

Ficha técnica

9788416863709
10 Artículos

Política de Devolución

DEVOLUCIONES

  • Los pedidos deben devolverse en un plazo de 15 días desde su recepción.
  • Los artículos personalizados o bajo pedido, no se pueden devolver a menos que exista un defecto de fabricación.
  • Los artículos no pueden haberse utilizado y deben estar en su envoltorio o caja original.
  • Las devoluciones de material se recogerán previo aviso y se abonarán una vez recibida la conformidad de nuestro almacén, de su perfecto estado y envase original. No se abonara ningún material que no se encuentre en perfecto estado, en su envase original.
  • En el caso de devoluciones por error imputable al cliente, se cobrarán 8€ de recogida y gestión