EL JUDICI DE L AIGUA

EL JUDICI DE L AIGUA

EL JUDICI DE L AIGUA

21,90 €
Impuestos incluidos

NECESITAS AYUDA?

 

Política de seguridad

 

Politica de Entregas

 

Politica de Devoluciones

Descripción

En una epoca fosca, marcada per la infàmia i la superstició, nomes els mes valents clamaran justícia.

Una magistral novel·la historica ambientada a la Barcelona del segle XII en la qual Juan Francisco Ferrándiz, autor de La terra maleda, ens brinda acció, aventures, tracions, misteri i amor.

Un gelid matí de 1170, un judici cruel segella els destins de dues famílies enfrontades per l'avarícia i els usos feudals. Segons dicta la tradició, els primogenits de les dues cases, de pocs mesos d'edat, han de ser submergits en aigua gelada. El que s'enfonsi serà l'escollit de Deu, i aixo donarà la raó a la seva família.

Arran del lamentable esdeveniment, la Blanca, la filla del noble Ramon de Corviu, es l'escollida, i Robert de Tramuntana, el condemnat, ha de veure durant anys com els vencedors s'apoderen de totes les seves possessions. Pero en el moment en que tots dos van lluitar per sobreviure, va neixer tambe una unió especial i indestructible entre ells. I alhora, en l'ànima del perdedor, va germinar el desig d'aconseguir un món mes just, allunyat de les supersticions.

Anys despres, el jove Robert abandona les terres per dedicar-se a l'estudi de les lleis a Barcelona i a la llunyana Bolonya, mentr

Ficha técnica

9788418033186
5 Artículos

Política de Devolución

DEVOLUCIONES

  • Los pedidos deben devolverse en un plazo de 15 días desde su recepción.
  • Los artículos personalizados o bajo pedido, no se pueden devolver a menos que exista un defecto de fabricación.
  • Los artículos no pueden haberse utilizado y deben estar en su envoltorio o caja original.
  • Las devoluciones de material se recogerán previo aviso y se abonarán una vez recibida la conformidad de nuestro almacén, de su perfecto estado y envase original. No se abonara ningún material que no se encuentre en perfecto estado, en su envase original.
  • En el caso de devoluciones por error imputable al cliente, se cobrarán 8€ de recogida y gestión