SER FELIÇ A ALASKA: MENTS FORTES CONTRA VENT I MAREA
Precio rebajado

SER FELIÇ A ALASKA: MENTS FORTES CONTRA VENT I MAREA

SER FELIÇ A ALASKA: MENTS FORTES CONTRA VENT I MAREA

16,06 € 16,90 € -5%
Impuestos incluidos
 Últimas unidades en stock

NECESITAS AYUDA?

 

Política de seguridad

 

Politica de Entregas

 

Politica de Devoluciones

Descripción

El nou llibre de Rafael Santandreu presenta un mètode contrastat científicament que ens permetrà convertir-nos en persones sanes i fortes emocionalment, tranquil·les, centrades en el present i alliberades de totes les nostres pors.

«Benvolgut lector: t'espero en el camí de la plenitud racional. Tant se val el que triguis a recorre'l; el que compta és avançar a un ritme constant. No t'aturis. Aniràs fent múscul mental i la vida se t'obrirà a poc a poc davant teu com un cirerer florit. Vés polint la ment. Sintonitza amb l'harmonia una vegada i una altra. Escriu poemes a cada pas. Procura no barallar-te ni indignar-te mai. Que la incomoditat sigui terreny fèrtil per a tu. El planeta t'agrairà la nova actitud vital i et recompensarà amb els seus múltiples tresors».

Les «neures» que ens amarguen la vida com ara l'ansietat, la depressió, l'estrès o la timidesa, així com les preocupacions i les pors són, senzillament, el resultat d'una mentalització errònia que podem revertir de manera permanent.Ser feliç a Alaskaens mostra com fer-ho possible amb el mètode de l'escola terapèutica més eficaç del món: la moderna psicologia cognitiva.

Ser feliç a Alaskadescriu tres passos per reprogramar la nostra ment i conv...

Ficha técnica

9788416430130
2 Artículos

Política de Devolución

DEVOLUCIONES

  • Los pedidos deben devolverse en un plazo de 15 días desde su recepción.
  • Los artículos personalizados o bajo pedido, no se pueden devolver a menos que exista un defecto de fabricación.
  • Los artículos no pueden haberse utilizado y deben estar en su envoltorio o caja original.
  • Las devoluciones de material se recogerán previo aviso y se abonarán una vez recibida la conformidad de nuestro almacén, de su perfecto estado y envase original. No se abonara ningún material que no se encuentre en perfecto estado, en su envase original.
  • En el caso de devoluciones por error imputable al cliente, se cobrarán 8€ de recogida y gestión